Njoftim nga ARKEP/KOS-CERT

Ditëve të fundit janë paraqitur raste të infektimit me WannaCry Ransomware (virus kompjuterik), të raportuara nga më shumë se 150 shtete në botë... ...

Njoftim për faljen e borxheve

Telekomi i Kosovës sh.a. njofton të gjithë konsumatorët e vet të telefonisë fikse dhe mobile, se duke filluar nga muaji nëntor 2015...