Si funksionon


Lidhu me "vala" me iPhone


Për përdorim të rrjetit WiFi me emërtim "vala", duhet të shkarkoni profilin për iPhone nga ikona e mëposhtme.

-Ky profil shkarkohet në iPhone vetëm një herë.

Si të instalohet profili:
1. Pasi të shkarkohet profili, ju duheni të shtypni butonin Install.
4


2. Pasi të shtypet butoni "Install", do të ju paraqitet një dritare e re, në të cilën duhet të shtypni butonin "Install Now".
3


3. Pastaj duheni të hyni tek "Wi-Fi" dhe të zgjedhni SSID me emërtimin "vala"
2
Si të de-instalohet profili:
1. Duhet të zgjedhni "Settings"
2. Duhet të shkoni tek General > Profiles
3. Zgjedheni "VALA_WiFi"
4. Shtypni butonin "Uninstall"
5. Konfirmoni fshirjen, duke shtypur butonin "Remove" ne vijim.

Lidhu me "vala" me AndroidPër përdorim të rrjetit WiFi me emërtim "vala", duhet të bëhen konfigurimet si në vijim vetëm një herë.
1. Zgjedhet SSID me emertimin "vala"
44

2. Tek metoda "EAP-Method" zgjedhet opcioni "SIM"
33


3. Pasi te zgjedhet opcioni "SIM", duhet të shtypet butoni "Connect"
11

4. Pas lidhjes së suksesshme, do te shfaqet SSID "vala" me informatën "connected".
22

Lidhu me "vala" me Windows Phone


- Për përdorim të rrjetit WiFi me emërtim "vala", duhet të bëhen konfigurimet si në vijim vetëm një herë.
1. Zgjedhet SSID me emertimin "vala"
31

2.Tek "Connect Using" duhet zgjedhur opsioni "SIM" dhe në fushën "EAP method" zgjedhet opsioni "SIM" dhe shtypet DONE.
32

3. Pastaj realizohet lidhja duke treguar SSID me emërtim "vala" si lidhje të suksesshme.
33

Lidhu me "vala" me Blackberry


- Për përdorim të rrjetit WiFi me emërtim "vala", duhet të bëhen konfigurimet si në vijim vetëm një herë.
1. Zgjedhet opcionin "Wi-Fi" ne meny.
53

2.Zgjedh SSID "vala", dhe pastaj zgjedh opsionin "Advanced Options" (duke mos i plotesuar fushat e kerkuara).
51

3. Pasi te zgjedhet opcioni "Advanceed Options" shfaqet dritarja e mëposhtme,ku në "Security Sub Type" duhet zgjedhur opsioni "EAP-SIM".
52

4. Pastaj shtypet butoni "Connect".

Pakot

Pas një periudhe të gjatë promocionale, shërbimi i internetit Vala Free për konsumatorët të cilët nuk janë pjesë e Vala do të kufizohet në shpejtësi dhe do të vazhdojë të jetë pa pagesë edhe për një periudhë promocionale.

Për të gjithë konsumatorët e Vala, shërbimi i internetit me shpejtësi marramendëse do të jetë PA PAGESË edhe për një periudhë promocionale.

Lokacionet e mbulueshmërisë

Pyetjet më të shpeshta

 • Si të lidhem në Vala Free

  Kudo që sheh WiFi Vala Free mund të lidhesh në internet pa pagesë.

 • Unë jam konsumator i Vala, sa do të paguaj

  1.Për momentin, shfrytëzimi i WiFi Vala Premium është pa pagesë për të gjithë konsumatorët e Vala. Ju mund të klikoni në pakon Internet Premium WiFi dhe të shkarkoni fajllin.

  2.Pas shkarkimit, instalo dhe regjistrohu duke shfrytezuar numrin tuaj te Vala.

  3.Shkruaj SMS Kodin ne fushen perkatese.

  4.Lidhu ne SSID vala ne listen e hotspoteve.

 • A është Internet Premium me pagesë

  Aktualisht shfrytëzimi i WiFi Vala është pa pagesë për të gjithë konsumatorët e Vala.

 • Nëse nuk jam konsumator i Vala, a mund ta shfrytëzoj internetin pa pagesë

  Edhe nëse nuk je konsumator i Vala, mund ta shfrytëzosh internetin me shpejtësi të kufizuar pa pagesë për një periudhë promocionale. Ne të sugjerojmë të kalosh në Vala dhe të përfitosh nga pakoja promocionale e Internet Premium WiFi.

 • Ku mund ta shfrytëzoj WiFi Vala

  Aktualisht kemi rreth 320 pika të mbulueshmërisë. Për tu njohur me zonat e mbulueshmërisë kliko në butonin për mbulueshmëri.