Tarifat për thirrjet ndërkombëtare

Emri i zonës Cmimi
Zona Regjion 0.31 Euro
Zona Evrope 0.30 Euro
Zona World 1 0.74 Euro
Zona World 2 1.55 Euro
Zona Satelite 11.10 Euro

 

*Lista shtesë me operatorë

Operatori

Çmimi me TVSH

ALBANIA MOBILE AMC

0.4

ALBANIA MOBILE MOBILE PLUS

0.4

Albania-068 AMC

0.4

Albania-069 Vodafone

0.4

BELGIUM MOBILE BASE

0.4

BELGIUM MOBILE MOBISTAR

0.4

BELGIUM MOBILE OTHERS

0.4

BELGIUM MOBILE PROXIMUS

0.4

Bosna fix

0.4

Bosna BHTelecom - Mobile

0.4

Bosna HT Mostar mobile (Era mobile)

0.4

Bosna Mtel Mobile  (rep. Srpska)

0.4

BULGARIA MOBILE GLOBUL

0.4

BULGARIA MOBILE MOBITEL

0.4

BULGARIA MOBILE VIVATEL

0.4

CroatiaMob

0.4

ITALY MOBILE H3G

0.4

MACEDONIA MOBILE COSMOFON

0.4

MACEDONIA MOBILE MOBIMAK

0.4

MACEDONIA MOBILE NOV

0.4

MONTENEGRO MOBILE MTEL

0.4

MONTENEGRO MOBILE PROMONTE

0.4

MONTENEGRO MOBILE T-MOBILE

0.66

MontenegroMob

0.4

NETHERLANDS

0.4

NETHERLANDS MOBILE KPN

0.4

NETHERLANDS MOBILE TELFORT

0.4

NETHERLANDS MOBILE T-MOBILE

0.4

NETHERLANDS MOBILE VODAFONE

0.4

SWITZERLAND MOBILE OTHERS

0.4

SerbiaMob

0.4

SerbiaMob TELENOR

0.4

SerbiaMob VIP

0.4

SloveniaMob

0.4

UNITED KINGDOM PERSONAL NUMBERING

0.4

 

* Çmimet janë me TVSH dhe të paraqitura në Euro

 

Zonat Thirrëse
Zonat nderkombetare per thirrjet telefonike do te ndryshohen si ne vijim;

 

Emërtimet e reja:
Zona Regjion    |  Zona Regjion (bejne pjese shtetet fqinje )
Zona Europe    |  Zona Evrope (bejne pjese shtetet e Europes – Gjeografikisht – jo vetem BE
|    -Liechteshtain + SHBA dhe Kanada)
Zona World 1     |  Zona World 1 
Zona World 2     |  Zona World 2 (Rest of the World) - te gjitha shtetet tjera
Zona Satelite     |  Zona Satellite Communication (Inmarsat, Iridium, Thuraya, etc.)

 

 

 

 

TË REKOMANDUARA

Pakot e internetit

Vala ofron pakot të internetit 3G/4G për klientët me parapagim me kapacitet 1GB, 2GB, 3GB dhe 5GB.