Ofertë Speciale

Rikthehet produkti i shumëkërkuar nga konsumatorët tanë, kartela gërvishtëse të profileve: 3€, 5€, 20€, dhe 50€.
Ofertë speciale për kartelat gërvishtëse prej 50€, të cilat mund të blihen me çmim prej 40€.
Kartelat mund të blihen në të gjithat pikat e shitjes së Telekomit të Kosovës dhe Postës së Kosovës.