Pakot Diaspora

Të dashur bashkatdhetarë, Vala vetëm për ju ka krijuar 3 pako, ku fitoni deri ne 1500 min, 6000MB, 3000 SMS dhe 2000 MB te tjera gjatë udhëtimit për në Shqipëri .

Aktivizimin e njërës nga pakot mund ta bëni duke dërguar SMS në numrin 50555 me tekst: ‘diaspora20’, ‘diaspora15’ ose ‘diaspora10’.

Për bashkatdhetarët tanë! Nga Vala e Kosovës.