TELEFON ME PAKO NGA 10 DERI NË 100 EURO

Operatori publik Telekomi i Kosovës, Vala, për herë të parë ka vendosur që të ofrojë telefona smart, përfshirë edhe pakon, e cila fillon nga 10 euro për telefonat më të lirë e deri në 99 euro në muaj për telefona Iphone dhe Samsung.

Pagesa është mujore dhe qytetarët që zgjedhin ta marrin këtë produkt, nuk do të kenë nevojë të paguajnë ndonjë shumë paraprakisht. Zgjidhet telefoni me pako dhe fillon pagesa sipas kontratës që zgjedhë klienti,  për 12 apo 24 muaj.

“Do të ofrohen  dy mënyra për t’u pajisur me telefon. Në pika e shitjes së Vala-s do të mund të përzgjidhen këto oferta, por edhe përmës agjentëve tanë në terren, që do të kontaktojnë qytetarët dhe bizneset.