Pakot për në Shqipëri Alb1 dhe Alb2

Lancohet oferta promocionale për Shqipëri.

Nga sot, mund të përzgjidhni njërën nga 2 ofertat:
Alb 1 ose Alb 2. Këto oferta vlejnë për të gjithë konsumatorët e Vala (prepaid dhe postpaid).

Ofertën “Alb 1” do ta keni aktive për 15 ditë nga momenti i aktivizimit, ndërsa “Alb 2” aktive për 8 ditë nga aktivizimi.

Këto pako mund t’i aktivizoni duke dërguar SMS në numrin 50555 me tekstin Alb1 ose Alb2.

Për të shfrytëzuar ofertën, mjafton të lidheni në rrjetin e ALBtelekom, ( Eagle Mobile ose 276 03 varësisht formës që ju paraqitet operatori në telefon), për të përfituar tarifa shumë atraktive dhe Internet të SHPEJTË Falas

 

Aktivizimi i Internetit bëhet duke dërguar SMS ne numrin 50555 me përmbajte: Data plus

Konfigurimi i telefonit mobil bëhet duke thirrur në Qendrën e thirrjeve apo direkt tek Kujdesi ndaj konsumatorëve, apo edhe direkt duke klikuar këtu: Konfigurimi Automatik


Konfigurimi bazë:

Preferred network type: 3G ose LTE (recommended)

Data Barrier: Packet Data

Access Point Name (APN): vala

Për të c`aktivizuar shërbimin, shkruaj Data minus ne numrin 50555
TË REKOMANDUARA

Pakot e internetit

Vala ofron pakot të internetit 3G/4G për klientët me parapagim me kapacitet 1GB, 2GB, 3GB dhe 5GB.