4 n’1: TV, Internet, Telefoni mobile dhe Telefoni fikse

Pako e re e Valës: instalo telefonin fiks dhe mos e ndal me krejt telefonat fiks në Kosovë, internet 15 herë më të shpejtë se çdo paketë që është në treg, mbi 80 kanale televizive në IPTV-në e Telekomit të Kosovës dhe 4 numra të telefonisë mobile për komunkim pa limit brenda familjes.